Toki Şehit Şükrü Özyol İlkokulu

WEB https://tokissoo.meb.k12.tr
Adres : AKKENT MAH. 9.SOK. NO4 MERKEZ/ÇORUM
VİZYON : Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği ve fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ortamda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, idealist, lider, Atatürk İlkelerine bağlı insanların yetiştirildiği kurum olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun Atatürk İlke ve İnkilâpları doğrultusunda, bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen ve ürettiğini paylaşan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2010 TKY EKİP DALINDA İL İKİNCİLİĞİ 2011 TKY EKİP DALINDA İL İKİNCİLİĞİ 2011 TKY KURUM DALINDA İL BİRİNCİLİĞİ

Saatler : 08:30-11:40 Öğle Arası 12:50-14:20
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : ÇORUM MERKEZDEN 15 DAKİKADA BİR AKKENT MAHALLESİNE GELEN BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE VEYA ÖZEL VASITA İLE ANKARA YOLU BURUN ÇİFLİK KAVŞAĞINDAN AKKENT MAHALLESİNE DÖNÜLEREK GELİNİR
Yerleşim Yeri : 2400 KONUTLU YAKLAŞIM 8 BİN NÜFUSLU YENİ YERLEŞİM YERİ (TOKİ KONUTLARI)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ÇORUM MERKEZE 5 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri :